Rydendahl Forlag – profil

På Rydendahl Forlag brænder vi for at udgive bøger i høj kvalitet og med ”noget på hjerte”. Bøger, som giver en rigtig god læseroplevelse i et lækkert layout. En bog er forfatterens hjertebarn, og derfor er vores fornemste opgave at tilbyde forfatteren den højeste kvalitet.

Vi udgiver bøger inden for både skønlitteratur, faglitteratur og dokumentar. Vi holder af skæve vinkler og nicheprægede emner. Vi sætter en ære i at støtte de gode sager og brændende hjerter:

  • Bøger, der er nogens hjertebarn
  • Bøger, der er lidt skæve – eller måske bare lige ud af landevejen
  • Bøger, der er skrevet af dig, som vil verden noget særligt
  • Bøger, der fortæller et budskab, som bare vil fortælles
  • Bøger, der ikke bare er for sjov, men som mener det alvorligt

Kvalitet og traditioner

Forlagets vision for bogbranchen er til stadighed at holde fast i de stolte traditioner og kvalitetssikre udgivelser med vigtige budskaber. Og selvom den digitale verden vinder mere og mere indpas i bogbranchen, så står vi fast ved vigtigheden af, at formen styrker indholdet. For oplevelsen af at have en bog mellem hænderne – en bog som der er kræset om, tænkt over og hvor budskabet fremhæves – kan ikke sammenlignes med et glimt af hurtige, forgængelige og måske overfladiske budskaber, man finder online.

Vil du fortælle noget vigtigt? Så må du fortælle det, så budskabet huskes og lever videre.

OBS: Vi har i øjeblikket lukket for modtagelse og vurdering af nye manuskripter. Det beklager vi selvfølgelig. Men vi vil så gerne gøre tingene ordentligt, og da der ikke er tid nok til det hele, vælger vi at holde vores opmærksomhed på de udgivelser vi lige nu har i huset.

Karina Rydendahl, indehaver og forlægger

Rydendahl Forlag ejes af mig, Karina Rydendahl. Til daglig lever jeg af lave grafisk arbejde i Rydendahl Mediegrafisk.

Jeg har en solid erfaring fra forlagsbranchen med tilrettelæggelse af bøger og bogdesign.

Produktionsdelen og tilgangen til det kreative, kombineret med den faglige viden inden for BOGDESIGN, har ført til grafisk tilrettelæggelse af bøger inden for mange forskellige genrer – fra start til tryk. Jeg hjælper dig igennem processen når bogens visuelle udtryk skal på plads. Det er også mig du snakker økonomi og praktiske ting med.